Alles over een wasabbonnement - LIV+LINN

LIV+LINN

Alles over een wasabbonnement

Hoe werken abonnementen?
Abonnementen worden automatisch verlengd volgens het door u geselecteerde leveringsinterval en de producten worden automatisch door de winkel geleverd na elke succesvolle verlenging.

Als u bijvoorbeeld een maandabonnement bent aangegaan, dan zal het systeem elke maand automatisch uw creditcard belasten en krijgt u elke maand de producten aan huis geleverd, zonder dat u zelf de bestelling hoeft te plaatsen!


Kan ik een abonnement pauzeren of annuleren?
Ja, natuurlijk. U kunt een abonnement op elk gewenst moment pauzeren of annuleren in het klantenportaal, zoals te zien is in de schermafbeelding hieronder. De enige keer dat het abonnement niet kan worden geannuleerd is als u een abonnement bent gestart waarvoor een bepaald aantal betalingen is vereist voordat u het abonnement kunt annuleren.

Het klantenportaal is toegankelijk via de magische link die u hebt ontvangen in de e-mail die u hebt ontvangen toen u een eerste bestelling voor een abonnement in de winkel plaatste. U kunt ook toegang krijgen tot uw abonnementen als u een account aanmaakt in uw winkel.

Hoe kan ik een betaling overslaan of opnieuw plannen?
U kunt de betaling overslaan of opnieuw plannen in het klantenportaal. Elke geplande levering heeft een knop Betaling overslaan naast zich, die u kunt gebruiken om de betaling over te slaan. U kunt de kosten opnieuw plannen door te klikken op de knop Opnieuw plannen naast de leveringsdatum.


Kan ik producten toevoegen aan mijn abonnement?
Natuurlijk. U kunt producten toevoegen aan uw abonnement in het klantenportaal. Klik gewoon op de knop Bewerken in de productkaart en bewerk, verwijder of voeg producten toe aan uw abonnement.


Wat gebeurt er als de betaling niet kan worden verwerkt?
Als het abonnement niet kan worden verlengd omdat een betaling niet kan worden verwerkt, dan ontvangt u een e-mail met een link, waar u veilig uw betaalmethode kunt bijwerken.