Over LIV+LINN Wasabonnement - LIV+LINN

LIV+LINN

Over LIV+LINN Wasabonnement

Laat ons je waszorgen wegnemen met ons LIV+LINN wasabonnement!

Naast dat je kunt kiezen voor een losse verpakking en een 3-pack, kun je ook een abonnement afsluiten op onze super compacte wasstrips! 

Met de plasticvrije wasstrips van LIV+LINN was je verantwoord, heb je altijd precies genoeg wasmiddel voor één was en weet je zeker dat je kunt blijven wassen. Want bij een wasabonnement ontvang je elk kwartaal het aantal wasstrips dat je nodig hebt, of je nu alleen woont of een gezin van zes hebt. Vier keer per jaar ontvang je jouw LIV+LINN bestelling met de afgesproken hoeveelheid verpakkingen.

Waarom altijd kiezen voor LIV+LINN?
Waarom zou je nog plastic in je wasmiddel willen hebben? Daar kijken wij ook vreemd van op! Dat hoort er volgens ons gewoon niet in. Met de plasticvrije wasstrips van LIV+LINN wordt je was nét zo schoon en ruikt je kleding nét zo fris.

Even de voordelen op een rij:
🌿 Zonder plastic, 100% afbreekbaar
🌸 100% hypoallergeen, en vrij van schadelijke stoffen.
💜 100% vegan en dierproefvrij gemaakt.
💌 In de platste kartonnen verpakking ooit = minder CO2.
👚 goed voor witte, zwarte, bonte én fijne was

Was je meteen om? We vertellen je hoe het precies werkt
Op de productpagina kies je voor 'wasabonnement (kwartaal)'. Selecteer het gewenst aantal verpakkingen en klik op bestellen. De producten worden toegevoegd aan je winkelmandje.

Wasabonnement kwartaal

In de checkout kies je jouw gewenste betaalmethode. De bestelling wordt  vervolgens binnen 24 uur verstuurd. LIV+LINN past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Handig, toch?

Je kunt jouw wasabonnement op ieder moment stop zetten, pauzeren of annuleren.

Hoeveel wasstrips heb ik nodig?
Dat hangt vooral af van hoe groot je huishouden is. Om je een idee te geven, dit houden wij zelf aan per kwartaal: