Daarom LIV+LINN - LIV+LINN

LIV+LINN

Daarom LIV+LINN

Hé laundry revolutionist
Wat tof om je hier te zien! Samen met jou gaan we vanaf nu écht schoon wassen. Hoezo? Omdat je niet meer alleen lief bent voor je kleding, maar ook voor je wasmachine, je huid en zelfs voor de wereld. LIV+LINN wasstrips zijn namelijk 100% plasticvrij en 100% hypoallergeen. Dus 100% goed voor mens en de wereld.

Plastic in je wasmiddel?!
Want eerlijk: waarom zou je plastic willen hebben in je wasmiddel. Wij keken er vreemd van op. Dat hoort er volgens ons gewoon niet in. Je was wordt ook hartstikke schoon zonder en ruikt nét zo fris.

Waarom altijd die grote verpakkingen?!
Nog iets waar wij onze vraagtekens bij zetten. Je kent vast ook wel die struggle van veel te grote verpakkingen die je in de winkelkar moet tillen, er weer uit moet sjouwen en waarvoor je eenmaal thuis een plekje uit het zicht moet vinden. Waarom moet het allemaal zo groot? Kan het niet gewoon wat kleiner?

Hoeveel wasmiddel is eigenlijk genoeg?!
We weten eigenlijk wel waarom die verpakkingen altijd zo groot zijn. Je wil niet binnen de kortste keren zonder komen te zitten. Als je graag een flinke hoeveelheid wasmiddel per trommel gebruikt, ga je er rapper doorheen dan je zou willen. Minder kan misschien ook wel, maar hoe weet je wanneer je genoeg gebruikt? Daarop moet toch ook wel iets te vinden zijn, dachten wij.

Zoveel vragen, dit is het antwoord
Dus kwamen we uit op plasticvrije wasstrips, 32 per kartonnen doosje. Super verantwoord en gewoon heel handig. Je gooit altijd precies genoeg wasmiddel in de machine en je voorraad past makkelijk tussen de kikkererwten en de havermelk in de voorraadkast. Of in je koffer, als je op vakantie gaat.

En het mooiste is nog dat we het gewoon bij je komen brengen, iedere drie maanden een nieuwe dosis wasstrips. Zo heb je altijd precies genoeg voorraad. En doordat de verpakkingen maar klein zijn, blijft de CO2-uitstoot beperkt.

Doe je mee?
Je mag even wennen, maar als je eenmaal met wasstrips wast wil je niet anders meer. Wij zijn helemaal om! Probeer het ook eens en ervaar en hoe jij nog liever kunt zijn voor je kleding, je huid en de wereld. 🌏

Liefs,

LIV+LINN 🌸
Schone was, schone wereld

Doe een gratis testwasje

Ontdek zelf de waskracht van onze compacte wasstrips, met een gratis proefstrip (2 wasjes):

🌿 Zonder plastic, 100% afbreekbaar
🌸 100% hypoallergeen, en vrij van schadelijke stoffen.
💜 100% vegan en dierproefvrij gemaakt.
💌 In de platste kartonnen verpakking ooit = minder CO2.
👚 goed voor witte, zwarte, bonte én fijne was

Bestel jouw gratis wasstrips