Zó houd je je badkleding mooi - LIV+LINN

LIV+LINN

Zó houd je je badkleding mooi

Je badkleding krijgt heel wat te verduren op vakantie. Daarom is het belangrijk om goed voor je items te zorgen. Met deze tips én met behulp van onze wasstrips houd je je badkleding langer mooi.

1. Spoel je badkleding na het dragen meteen uit

Je badkleding krijgt heel wat te verduren tijdens een dagje strand of zwembad. Daarom is het heel belangrijk om je badkleding direct na het dragen met koud water uit te spoelen, om zo het zand, zoute water of chloor te verwijderen.

2. Vermijd uitwringen

Als je badkleding nat is, probeer deze dan niet uit te wringen. Dit is namelijk niet goed voor de elasticiteit van je items. Knijp je kleding voorzichtig uit, of laat het uithangen. Zo gaat je badkleding langer mee. 

3. Doe een handwasje

Een handwas is beter voor je badkleding, zeker als je van plan bent je badkleding kort erna weer te dragen. Mocht je toch de voorkeur hebben voor de wasmachine, dan kun je ze aan het einde van de zomer in de wasmachine doen om ze echt goed schoon te maken. Belangrijk: kies dan wel voor het zachtste programma.

4. Hang je badkleding niet in direct zonlicht

De zon is erg gevaarlijk voor de kleur en elasticiteit van je items. Het droogt lekker snel in de zon, maar probeer direct zonlicht te vermijden. Je kunt je badkleding bijvoorbeeld in de schaduw ophangen.

 

We hopen je met deze tips op we te helpen deze zomer, zodat jij langer kunt shinen in je favo-badoutfit. Fijn voor jou én onze wereld.

Ben je nu op vakantie en wil je een wasje doen? We've got your back. We geven je tips voor wassen op vakantie

Een hele fijne zomer gewenst namens LIV+LINN. ☀️

Laat een reactie achter:

Related Posts

Second Hand September: 5 tips voor het scoren van tweedehands kleding
Second Hand September: 5 tips voor het scoren van tweedehands kleding
De mode-industrie draagt een flink steentje bij aan klimaatverandering. Daarom heeft stichting Oxfam de volgende camp...
Read More
Hoe doe je een (duurzame) handwas?
Hoe doe je een (duurzame) handwas?
Heb je even geen wasmachine in de buurt of hoef je maar een kleine hoeveelheid kleding te wassen? Dan biedt een handw...
Read More
5 voordelen van plasticvrije wasstrips
5 voordelen van plasticvrije wasstrips
Ben jij van plan om de duurzaamheid van je wasroutine te veranderen? Dat kan met onze plasticvrije wasstrips. We hebb...
Read More